Ik wil een loopanalyse of een fietspositiemeting

Er zijn verschillende redenen om een afspraak te maken voor een fietspositiemeting of een loopanalyse. We zien bijvoorbeeld veel patiënten die worden doorverwezen door de sportarts om het looppatroon in kaart te brengen, maar de fysiotherapeut kan dit ook doen als ondersteunende analyse voor zijn of haar behandeling. Daarnaast zien we ook lopers die uit voorzorg of om de prestaties te verbeteren rechtstreeks een afspraak maken. Daarom bieden wij twee verschillende loopanalyses aan; een loopanalyse bij klachten én een performance loopanalyse.

Veel fietsers hebben de weg naar Sportgeneeskunde Midden Nederland al weten te vinden. Zo kunt u voor een groot aantal metingen bij de experts van het centrum terecht. De fietspositiemetingen worden uitgevoerd op geavanceerde apparatuur van Retül, daarnaast kunt u ook terecht voor losse zadeldrukmetingen en custom fietszolen.

De meest recente toevoeging is de Pre-Fit bike van Retül. Veel fietsen worden online verkocht of zijn vanwege beperkte voorraad vooraf niet even uit te proberen. Lastig als de juiste framemaat toch een beetje schatten wordt! Met een Pre-Fit meting stellen de fiets exact af op de juiste framemaat en de juiste maten van de overige zaken, zoals zadelhoogte, stuurpenlengte, stuurbreedte, etc.. Dat doen we niet voor een fiets van uw voorkeur, maar voor twee verschillende modellen! Zo weet u altijd zeker dat u met de juiste fiets de winkel uit fietst.