Training en coaching

Trainingsschema en coaching

Wij bieden diverse mogelijkheden voor training en coaching. Tijdens het sportmedisch onderzoek krijgt u de nodige adviezen over training aan de hand van de door u behaalde resultaten. U kunt ook met deze testresultaten een trainingsschema van 12 weken volgen. Daarnaast kunt u trainingsschema’s gebruiken die door onze sportartsen zijn gemaakt en op diverse plekken zijn gepubliceerd.

Wilt u trainingsbegeleiding?
Als u op zoek bent naar 1-op-1 trainingsbegeleiding met een gepersonaliseerd trainingsprogramma dan kunt u dit bespreekbaar maken bij de sportarts na afronding van het onderzoek. Een aantal van onze sportartsen biedt op persoonlijke titel trainingsbegeleiding aan en helpt u graag verder.

High performance training door Guido Vroemen! 
Individuele trainingsbegeleiding voor sporters met een doel. Guido Vroemen helpt met optimale trainingsbegeleiding en combineert top-sportmedische zorg met trainingsbegeleiding op maat. Op zijn website vindt u meer informatie over trainingsbegeleiding.

Trainingsschema’s van 12 weken
Heb jij voor het nieuwe jaar al je sportdoel gesteld? Heb je bijvoorbeeld als doel gesteld om over 3 maanden mee te doen aan de Amstel Gold race of wil je een snelle 5km hardlopen? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid zijn om jouw persoonlijke doel te behalen. Daarbij willen wij je graag helpen.

Wij bieden voor iedereen die bij ons een inspanningstest heeft gedaan een trainingsschema van 12 weken aan. Het is wel zo dat de test (een inspanningstest met ECG en ademgasanalyse (fietsen/ lopen/ triathlon) of een uitgebreid sportmedisch (combi) onderzoek) niet langer dan 6 maanden geleden heeft plaatsgevonden. Daarnaast moet je gebruik maken van een hartslagmeter (of Stryd) en/of een vermogensmeter tijdens je trainingen.

Met jouw persoonlijk testresultaten kunnen wij een trainingsschema maken die bij jou past. Het is dus een gepersonaliseerd trainingsschema maar zonder begeleiding.

Uit welk trainingsschema kan je kiezen?

Hardlopen
Je kan kiezen voor een schema tot 5 km, tussen 5 – 10 km, halve marathon of een schema gericht op de marathon.

Wielrennen
Je kan kiezen voor een schema van 2 – 3 keer in de week, 4 keer in de week of 5 – 6 keer in de week. Voor het schema van 2 – 3 keer in de week geldt dat je zelf bepaalt of je 2 of 3 keer in de week gaat trainen, dat geldt hetzelfde voor het schema van 5 – 6 keer in de week.

Alle trainingsschema’s zullen worden ingeladen op het platform van TrainingPeaks. Heb je nog geen account? Geen probleem! Je kan gratis een account aanmaken via het door ons toegestuurde aanmeldformulier.

Je betaalt éénmalig €75,- voor het trainingsschema van 12 weken. Als u interesse heeft kunt u dit kenbaar maken bij ons secretariaat of vul het aanmeldformulier in!