Over ons

Welkom bij Sportgeneeskunde Midden Nederland te Amersfoort. Hét expertisecentrum voor duursporters opgericht door sportarts Guido Vroemen met als superspecialisatie op het gebied van triathlon, wielrennen en hardlopen.

Ontstaansgeschiedenis

Sportgeneeskunde Midden Nederland is in 2003 opgericht onder de naam SMA Amerongen door sportarts Guido Vroemen. Na een succesvolle start en groei in de jaren die daarop volgden werd in 2011 besloten om de volgende stap te maken. Een verhuizing van het SMA van Amerongen naar Amersfoort en een naamswijziging naar SMA Midden Nederland. De groei werd ook in Amersfoort gecontinueerd en het team werd uitgebreid.

In 2014 werd de sportarts erkend als medisch specialist wat als gevolg had dat in 2016 naast SMA Midden Nederland ook zelfstandig behandelcentrum Stichting Sportgeneeskunde Midden Nederland ontstond om zo de continuïteit van zorg voor de toekomst te kunnen waarborgen.

In 2021 is besloten om de naam van SMA Midden Nederland voor meer uniformiteit gelijk te trekken aan die van ons zelfstandig behandelcentrum en zijn de naam Sportgeneeskunde Midden Nederland en een vernieuwde huisstijl een feit. Tevens werd per januari 2021 Bastiaan Booij aangesteld als directeur-bestuurder om de organisatie verder door te ontwikkelen een multidisciplinair centrum voor medisch specialistische beweegzorg.  

Sportgeneeskunde Midden Nederland BV 

Sportgeneeskunde Midden Nederland BV is geregistreerd bij de KvK onder nummer 81008007 en heeft AGB code 84058129.

Stichting Sportgeneeskunde Midden Nederland

De stichting is geregistreerd bij de KvK onder nummer 64245926 en heeft AGB code 22220820 en heeft een WTZI toelating.

Sportgeneeskunde Midden Nederland is aangesloten bij de FSMI en SCAS gecertificeerd.

Sportgeneeskunde midden nederland
Over ons
Sportgeneeskunde midden nederland
over ons