Sponsorsamenwerking met top duathlete Ann Schoot Uiterkamp

Sportgeneeskunde Midden Nederland is blij met de nieuwe sponsorsamenwerking met Ann Schoot Uiterkamp en de verdere ondersteuning van haar topsportcarrière. Bastiaan Booij vindt het mooi om een steuntje in de rug te kunnen geven voor een sporter in een discipline die maar beperkte ondersteuning heeft en veelal eigen middelen moet aanwenden om haar ambities na te jagen.

Ann zegt; “Al een aantal jaar kom ik bij Sportgeneeskunde Midden Nederland voor inspanningstesten en sportmedische consulten.. Top deskundige en integrale ondersteuning voor m’n duathlon doelen! Het fijne aan de inspanningstesten vind ik de combinatie van fiets en loopmetingen waarbij het fietsgedeelte op m’n eigen fiets kan. Voor consulten ga ik altijd naar Bernard. Hij probeert de situatie goed te analyseren en in zijn behandeladviezen houdt hij ook rekening met de behandelingen die ik bij fysio’s heb en de trainingen en races die op het programma staan. Waarbij ik het ook erg fijn vind dat hij zelf fanatiek hardloper is en daarmee weet wat belangrijk voor me is.  Superfijn ook hoe er vanuit het SMA meegeholpen wordt om de medische goedkeuringsformulieren, die vaak binnen kort tijdsbestek nodig zijn voor internationale kampioenschappen, op tijd gereed te hebben.

Ik ben blij en dankbaar dat we de samenwerking nu verder uitgebreid hebben. Lekkere boost meteen al voor het volgende wedstrijdseizoen! M’n belangrijkste doelen voor volgend jaar zijn de Wereldspelen, EK’s en WK’s. Verder pak ik zoveel mogelijk races mee van het Powerman circuit en kom ik voor les Tritons Meldois uit in het Franse Grand Prix circuit. Ik woon in Utrecht en train daar bij Hellas Triathlon, Hellas atletiek en CS030. Veel zin in!

Sportgeneeskunde Midden Nederland kijkt uit naar een mooi 2022 en wenst Ann veel succes in haar voorbereidingen en tijdens het wedstrijdseizoen!

Wist u dat?

Ann ook op kleine schaal workshops, inspiratiesessies en coaching geeft. Bij bedrijven die het verschil willen maken en toppers die alles uit hun leven willen halen en/of meer willen bewegen. Dit door inzet van prestatietechnieken uit de topsport.

Wilt u meer weten? Stuur dan een e-mail naar ann@movetofocus.nl. of kijk op www.movetofocus.nl