Uitbreiding van het team 

Sportgeneeskunde Midden Nederland bestaat alweer ruim 20 jaar.

Ontstaansgeschiedenis

Sportarts Guido Vroemen heeft in 2003 Sportgeneeskunde Midden Nederland opgericht onder de naam SMA Amerongen. Na een succesvolle start en groei in de jaren die daarop volgden werd in 2011 besloten om de volgende stap te maken. Een verhuizing van het SMA van Amerongen naar Amersfoort werd een feit. In de jaren erna werd SMA Midden Nederland gewijzigd in Sportgeneeskunde Midden Nederland.

Anno 2024 zijn we gestaag verder ontwikkeld tot een multidisciplinair centrum voor de bewegende mens en sporter, ongeacht niveau of leeftijd. Om de groei en kwaliteit te waarborgen wordt daarom het team verder uitgebreid met een bewegingswetenschapper en een sportarts. U zult na de zomer nieuwe gezichten zien in onze teamsamenstelling.

Bewegingswetenschapper

Bewegingwetenschapper Ties zal zich voornamelijk bezighouden met sportmedische onderzoeken en inspanningstesten. Hij is een specialist in de inspanningsfysiologie. Vanaf september kan het zo zijn dat de bewegingswetenschapper uw sportmedisch onderzoek of inspanningstest afneemt.                  De sportarts blijft uiteraard betrokken bij uw test om de medische aspecten te waarborgen.

Sportarts

In verband met zwangerschapsverlof van collega sportarts Astrid komt een nieuwe sportarts Dineke ons team versterken, dit zal ook vanaf september het geval zijn.

We zijn in ieder geval verheugd met onze nieuwe collega’s!

Namens het hele team wensen wij iedereen een sportieve en fijne zomer toe!