Sportmedische onderzoeken

Wanneer u een afspraak wilt maken voor één van onze sportmedische onderzoeken is een verwijzing van een huisarts of medisch specialist niet nodig. Er zijn verschillende redenen om een dergelijk onderzoek uit te voeren. Zo kan u uw gezondheid in kaart willen brengen of juist uw prestaties willen verbeteren. 

Hulp nodig bij het vinden van het juiste onderzoek? Klik dan hier! Bellen of mailen mag natuurlijk ook altijd.

Vergoedingenstructuur

Sportmedische onderzoeken worden vergoed uit de aanvullende verzekering. In de meeste gevallen is dat een vastgesteld bedrag per jaar tussen de € 150 en € 500. We raden u aan om dit in uw polis te controleren, daarnaast geeft de site sportzorg.nl een mooi overzicht van alle vergoedingen per zorgverzekeraar.

De factuur ontvangt u te allen tijde van Sportgeneeskunde Midden Nederland. U betaalt de factuur aan Sportgeneeskunde Midden Nederland en dient deze in bij uw zorgverzekeraar om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Tarieven

per 01-01-2024

Triathlon sportmedisch onderzoek 
Inhoud Uitgebreid sportmedisch onderzoek + extra looptest

€ 445


Meer weten over uw lichaamssamenstelling en botdichtheid? Dan is het mogelijk om uw sportmedisch onderzoek uit te breiden met een DEXA-scan! U kunt dit bij het maken van de afspraak kenbaar maken, zodat hier extra tijd voor ingepland kan worden.


Alle tarieven zijn exclusief aanvullend bloedonderzoek. Bloedonderzoek wordt in overleg uitgevoerd en de kosten hiervan worden separaat doorberekend. Standaard aanvullend bloedonderzoek bedraagt per 1 januari 2021 €75,00. Aanvullende bepalingen worden tegen kostprijs doorberekend.
Meer weten? Klik hier